enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4645
EURO
34,7999
ALTIN
2.477,90
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
31°C
Şanlıurfa
31°C
Açık
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C

NİHAT HATİPOĞLU KORONA MI OLDU?

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun sosyal medyada koronavirüs olduğu yayıldı. Konu ile ilgili asistanı açıklama yaptı. Nihat Hatipoğlu Korona Mı Oldu? Haberimizin detayında.

NİHAT HATİPOĞLU KORONA MI OLDU?
25.08.2020 16:16
0
A+
A-

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun sosyal medyada koronavirüs olduğu yayıldı. Konu ile ilgili asistanı açıklama yaptı. Nihat Hatipoğlu Korona Mı Oldu? Haberimizin detayında.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu adına açılan sosyal medya hesanında, Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığı belirtildi. Söz konusu paylaşımda “ ”Ya Şafî… Hocamız tedavi görüyor.. Duanızı rica ediyoruz..” ifadelerine yer verildi.

Bu paylaşımda sonra kullanıcılar Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalandığı tahmininde bulundu. Olayın yayılması ile birlikte kısa süre içerisinde Hatipoğlu’nun asistanından açıklama geldi.

Hatipoğlu’nun asistanı, “Nihat Hoca’nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca’nın testi negatif çıktı. Kendisi şuanda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor.” dedi.

Osman Hatipoğlu: Kininizle Geberin

Yapılan onlarca yorumdan sonra Nihat Hatipoğlu’nun oğlu Osman Hatipoğlu, ortalarda dolanan çirkin ithamlardan sonra ; “Nihat Hatipoğlu benim babam! Ama siz kötü yorumlar yapanları gördükçe daha çok dua ediyorum ki çıkıp daha çok anlatsın Allah’ı ve Peygamber’i. Çünkü Nihat Hatipoğlu’na düşmanlık değil bu. Bu düşmanlığınız Allah’a ve Peygamber’inedir. Ne güzel diyor Allah; De ki: Kininizle geberin.”

Elhamdülillah ki Babam Sizlerle Aynı Yerde Olmayacak

“Nihat Hatipoğlu hasta oldu diye zil takıp oynayan kesimi görüyorum da insanlıktan nasibinizi alamamışsınız. Elhamdulillah ki babamla sizler aynı yerde olmayacaksınız. Biz Hz. Ali gibi, diken atana gül atmasını da biliriz. Rabbim “KALBİNİZİ” eğer varsa düzeltsin.”

Kalpleriniz Ne Kadar Kötü

“Nihat Hatipoğlu’yla alakalı yani babamla alakalı güzel düşüncelerde bulunan herkese çok teşekkür ederiz.Rabbim herkesin kalbine göre versin ve veriyor da eminim.Kötü düşüncelerdeki insanlara 2 önceki tweet’imde belirttiğim gibi Allah’ın âyetiyle cevap veriyorum.Kininizle geberin. Kalpleriniz ne kadar kötü. Allah çok büyük ve adildir!”

HABERLER  Şanlıurfa'da Sanayinin çarkı bu kez seçim için dönüyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.