enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5545
EURO
34,8981
ALTIN
2.430,63
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
33°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Çok Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da Parkta unutulan telefonu sahibine teslim etti

Şanlıurfa’da Balıklıgöl’deki parkta bankta unutulan cep telefonunu bulan vatandaş ile telefonu kaybeden vatandaşın buluşma anı kameralara yansıdı.

Şanlıurfa’da Parkta unutulan telefonu sahibine teslim etti
25.08.2020 09:34
0
A+
A-

Şanlıurfa’da Balıklıgöl’deki parkta bankta unutulan cep telefonunu bulan vatandaş ile telefonu kaybeden vatandaşın buluşma anı kameralara yansıdı.


Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın tarihi, turistik ve dini mekanları arasında yer alan Balıklıgöl platosundaki park alanında yaşandı. Balıklıgöl’e gezmeyen giden Ali Öncel dinlenmek için parktaki bankta oturdu. Namaz kılmak için oturduğu yerden ayrılan Öncel, camiye gittiğinde cep telefonunun olmadığını fark etti. O sırada parkta gezen Mustafa Kılıç, bankın üzerindeki cep telefonunu fark etti. Telefon rehberine giren Kılıç, “kızım” adlı numarayı aradı. Telefonu açan olmayınca rehberdeki başka kişilere ulaşmaya çalıştı. Birkaç denemede kimseye ulaşamayan Kılıç, birilerinin telefonu aramasını bekledi.

Panik içinde başkasından aldığı telefonla kendi numarasını aradı
Camideki bir vatandaştan telefonunu isteyen Ali Öncel, zaman kaybetmeden kendi numarasını aradı. Telefonu açan Mustafa Kılıç, Ali Öncel’e durduğu yeri tarif etti. Şahısların buluşma anı ise saniye saniye kameralara yansıdı. Yaklaşık 2 bin lira değerinde olan cep telefonunu sahibine teslim eden Mustafa Kılıç, herkesin böyle bir davranışta bulunması gerektiğini belirtti.

Herkese örnek olabilecek bir davranış
Telefonu bulunduğu için mutlu olduğunu belirten Ali Öncel, “Telefonumu parktaki banka unutmuştum. Daha sonra camiye gitmek için banktan kalktım. Telefonumu unuttuğumu fark ettim. Başka bir telefondan telefonumu aradım. Duyarlı bir vatandaş oradan geçerken telefonu çalındığını fark edip açtı. Vatandaş daha sonra telefonumu bana teslim etti. Allah kendisinden razı olsun. Herkese örnek olabilecek bir davranış oldu. Böyle insanlar olduğu sürece hiçbir şey kaybolmaz” dedi.
Telefonu sahibine teslim ettiği için rahatladığını dile getiren Mustafa Kılıç ise “İnsan olan herkesin böyle bir davranışta bulunması lazım. Olanlar doğal şeylerdir. Telefonu fark ettim, sahibine teslim ettim, Allah’a şükürler olsun. Benim içim de rahatladı” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Abide kavşağına güneş enerjili kesintisiz enerji
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.