enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2467
EURO
34,6553
ALTIN
2.398,66
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
27°C
Şanlıurfa
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Siverek’te 100 yetim ve öksüz sevindirildi

SİVEREK’TE ‘KENDİ YETİMİNİ ELLERİNLE GİYDİR’ PROJESİ

Siverek’te 100 yetim ve öksüz sevindirildi
21.12.2020 12:27
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen "Kendi Yetimini Ellerinle Giydir" kampanyası kapsamında 100 yetim ve öksüz çocuğa kışlık giysi ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Siverek’te bir yardım derneği tarafından başlatılan "Kendi Yetimini Ellerinle Giydir" kampanyası kapsamında ilk etapta 100 çocuğun kışlık giysi ve ayakkabıları temin edildi. Dernek binasının üst kısmını mağazaya çeviren gönüllüler, yardıma ihtiyacı olan çocukların kendi zevk ve tercihlerine göre elbise almalarına imkan sundu.

Pandemi sürecinde birçok projeye imza attıklarını ve çalışamayan insanlara gıda paketi, hijyen gibi malzemeler dağıttıklarını belirten Dernek Temsilcisisi Fatih Culaz, "Yetim Eğitim Merkezimize gelen yetim ve öksüzlerin yanında ihtiyaç sahibi çocuklar için ne yapabilir, bu soğuk kış günlerinde nasıl onlara yararlı olabiliriz diye arkadaşlarımızla birlikte düşündük ve, ’Kendi Yetimini Ellerinle Giydir’ sloganıyla yetim eğitim merkezimizin üst katını mağazaya çevirdik.

Burada ihtiyaç sahibi çocuklara, bot, mont, pantolon, kazak, ayakkabı gibi giysiler temin ettik. Bu kış mevsiminde çocuklarımızın azda olsa güler yüzünü görmek, tebessüm etmelerine vesile olmak bizi mutlu etti" dedi. Dernek gönüllüsü Mehmet Açıkalın da, "Zor durumda olan, işe gidemeyen insanlarımıza her zaman destekçi oluyoruz. Zaten derneğimiz uluslararası yardım derneğidir.

Türkiye’de olduğu gibi Dünya genelinde de çalışmalarımız devam ediyor. Bugün de Siverek’te öksüz ve yetim çocuklara destek amacıyla giysi yardımında bulunduk. Bu gibi çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

HABERLER  Diyarbakır anneleri için Balıklıgöl’de dua ettiler
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.