enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Viranşehir’de “Pandemi ile Mücadele Merkezi” Kuruldu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde pandemi ile mücadelede İlçe Kaymakamlık bünyesinde iş ve işlemlerin daha hızlı çözülmesi için “Pandemi ile Mücadele Merkezi” kuruldu

Viranşehir’de “Pandemi ile Mücadele Merkezi” Kuruldu
27.08.2020 21:58
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde pandemi ile mücadelede İlçe Kaymakamlık bünyesinde iş ve işlemlerin daha hızlı çözülmesi için “Pandemi ile Mücadele Merkezi” kuruldu.

İlçe Kaymakamlığı bünyesinde kurulan “Pandemi ile Mücadele Merkez”i ile pandemiyle mücadele saha koordinatörleri üzerinden yürütülecek.

Kurulan Mücadele Merkezi’nde; İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğünden birer personel kurumu temsilen Saha Koordinatörü olarak görev alacak.

İlçe Kaymakamı Ömer Dereci Başkanlığında yapılan toplantıya, kamu kurum müdürleri ve bu kurumları bundan sonra Pandemi ile Mücadele Merkezi’nde temsil edecek olan saha koordinatörleri katıldı.

Kaymakam Ömer Dereci toplantıda; “Pandemi ile Mücadele kapsamında bugüne kadar kurum müdürlerimizle yaptığımız mücadelede kurumlarımızın iş ve işlemlerinin aksamasına sebebiyet verdiğini ve bundan dolayı da yapılması gerekenlerin zamanında yapılamadığını gördük. Bu tür aksaklıkları minimize etmek adına bundan sonraki süreçte kurum müdürlerimizden ziyade müdürlerimizin görevlendireceği ‘Saha Koordinatörleri’ ile pandemi ile mücadeleye devam edeceğiz. Ayrıca Pandemi ile Mücadele Merkezi bünyesinde bir de ‘Takip Kurulu’ oluşturacağız” dedi.

Dereci, “Pandemi ile Mücadele Merkezi bünyesinde kurulacak olan Takip Kurulu görevlileri bakanlıklardan gelen genelge, talimat ve Salgınla Mücadele Yönetimi ve Çalışma Rehberinin takibatını yapmak ve İlçe Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararların takibatı yapmak olarak belirlendi. Takip Kurulu, alınan kararları doğrudan Saha Koordinatörlerine ileterek uygulanması sağlanacak.” dedi. 

HABERLER  Şanlıurfa'da Hayvanseverler kısıtlamada sokak hayvanlarını unutmadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.