enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Bakan Pakdemir’ye “Viranşehir” sunumu

VİRANŞEHİR’İN GELİŞMESİ İÇİN BAKANA SUNUM YAPTI

Bakan Pakdemir’ye “Viranşehir” sunumu
27.05.2021 10:04
0
A+
A-

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ilçenin imar planı ve projeleri için Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci Ankara’ya gitti. Ankara’da Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdermirli’yi ziyaret etti.

İlçenin imar planı ve kamu yararı gibi konularda Bakan Pakdemirli ve heyetine sunum yapan Başkan Ekinci, ilçe ile ilgili projeleri ve imar planını da Bakan ve heyeti ile paylaştı.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Ekinci "Bakanımız ve heyeti ile bir araya gelip sunum yapma imkanı bulduk. Son derece verimli bir görüşme oldu.

İlçemiz ile ilgili projelerimizi ilettik. İlçemizin kamu yararı konularını da ilettik. Bakanımıza ve heyetine çok teşekkür ediyorum. İlçemiz için girişimlerimiz devam edecek" diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa’da Ramazan ve korona sessizliği yaşanıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.