enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Venezuella – Türkiye ilişkileri gelişiyor

VENEZÜELLA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ JOSE GREGORİA BRACHO REYES, ULUSLARARASI YATIRIM VE İŞ KONFEDERASYONU (ULUSKON) GENEL BAŞKANI NEZAKET EMİNE ATASOY’U ZİYARET ETTİ.

Venezuella – Türkiye ilişkileri gelişiyor
28.08.2020 20:13
0
A+
A-

Venezüella’nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregoria Bracho Reyes, Uluslararası Yatırım ve İş Konfederasyonu (ULUSKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u ziyaret etti.
Türkiye ve Venezüella arasındaki ticaretin ve ilişkilerin çok iyi olduğuna işaret eden Büyükelçi Reyes, ticaret hacminin de günden güne büyüdüğünü söyledi. Özellikle gıda ürünlerinin karşılıklı olarak ihracatın ve ithalatın büyümesi için çaba gösterdiklerini belirten Reyes, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aynı zamanda Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun kardeşi, arkadaşıdır. Biz her alanda işbirliğini devam ettirmeyi istiyoruz” dedi.
ULUSKON Başkanı Atasoy ve ULUSKON heyetini Venezüella’ya davet eden Büyükelçi Reyes, Venezüella’ya yapılacak iş gezisinden sonra Türkiye ve Venezüella arasındaki ilişkilerin daha da artacağını sözlerine ekledi.

ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy’da, Venezüella’nın Ankara Büyükelçisi Jose Gregoria Bracho Reyes’in ULUSKON’a ziyaretinden çok memnun olduklarını, Venezüella ve Türkiye arasındaki ikili ilişkilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’nun gayretleriyle çok iyi bir düzeye geldiğine işaret etti. Atasoy, “Bizler de Türk iş dünyası olarak Venezüella ve Türkiye arasındaki her turlu ihracat ithalat ve yatırımlarla ilgili konularda iki ülke arasındaki ilişkileri en üst düzeye taşımak için çalışacağız. Özellikle Büyükelçi Reyes ile yapılan toplantı çok verimli geçti. Basta gıda maddeleri olmak üzere maden, inşaat ve tekstil gibi bir çok sektörde iş yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.
En yakın zamanda is heyetiyle Venezüella’ya gideceklerini dile getiren Atasoy, şöyle konuştu:
“ULUSKON olarak Venezüella’ya yapacağımız ziyaretin ardından, iki ülke arasındaki ilişkilerin ve iş hacminin daha da büyüyeceğini düşünüyoruz”

HABERLER  Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) temmuz ayı enflasyon oranını açıkladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.