enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

ŞANLIURFA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ OPERATÖR ALIMI

Daimi işci (operatörü) alımı sözlü ve uygulamalı sınavına katılacak kesin liste’nin ilanı

ŞANLIURFA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ OPERATÖR ALIMI
04.09.2020 15:26
0
A+
A-

Daimi işci (operatörü) alımı sözlü ve uygulamalı sınavına katılacak kesin liste’nin ilanı

Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adaylar ile kuraya girmeyen adaylardan ve öncelikli adaydan 27.08.2020–03.09.2020 tarihleri arasında istenilen belgeleri elden Bölge Müdürlüğümüze teslim etmeleri istenilmişti.

Kura sonucu asil olarak belirlenen adayların zamanında evrak teslim etmemesi, eksik evrak teslim etmesi veya şartlarının tutmaması gibi sebeplerden dolayı yine kura sonucu belirlenen yedek adaylardan evrak teslim edenler ve şartları tutanlar kura sıralamalarına göre sözlü ve uygulamalı sınava katılacaklar kesin listesine dahil edilmiş olup ektedir.

Bu doğrultuda Sözlü ve Uygulamalı sınava girecek adayların kesin listesi ekte belirtilmiş olup, sınav 09.09.2020 Çarşamba günü saat 09.00’da Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü Yerleşkesi içerisinde yapılacaktır. Sözlü ve Uygulamalı sınav 09.09.2020 Çarşamba günü bitmediği takdirde 10.09.2020 Perşembe günü aynı yer ve saatte devam edecektir.

Sözlü ve uygulamalı sınav iki aşamalı olup, birinci aşaması operatörlük bilgisi (teknik yeterlilik) ikinci aşaması ise sözlü mülakat şeklinde yapılacaktır.

Adayların sınava gelirken yanlarında T.C. Kimlik numaralı, fotoğraflı ve onaylı kimlik belgelerini (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport) hazır bulundurmaları gerekmektedir.

ADRES: SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAVIN YAPILACAĞI YER

ŞANLIURFA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YERLEŞKESİ

AKBAYIR MAH. 1014 SK. Tel.No: 0414 347 93 29-30

KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Tüm adaylara sınavlarında başarılar dileriz.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlanen duyurulur. 04.09.2020

Aşağıdaki yazıya tıklayarak listeye ulaşa bilirsiniz

Sözlü ve Uygulamalı Sınavı Kazananların kesin listesi

HABERLER  Şanlıurfa'da tarım işçileri bayramda tarlanın yolunu tuttu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.