enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Viranşehir’de belediye meclis toplantısı yapıldı

Viranşehir’de belediye meclis toplantısı yapıldı

Viranşehir’de belediye meclis toplantısı yapıldı
01.08.2022 13:28
0
A+
A-

Viranşehir Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Salih Ekinci başkanlığında gerçekleştirildi.

Viranşehir Belediyesi Meclis salonunda halka ve basına açık gerçekleştirilen toplantıya, meclis üyelerinin yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, toplantıda alınacak kararların hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

İlçede yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Ekinci, pilot bölge seçtikleri Yenişehir Mahallesinden sonra DEPSAŞ ve ŞUSKİ altyapı çalışmalarının ardından Hürriyet mahallesinin üstyapı çalışmalarına başlayacaklarını ve aynı hizmetlerin bu mahallede de yapılacağının altını çizdi.

Açılış konuşmasının ardından meclis üyelerinin gündem dışı verdikleri önergeler tek tek okunarak, bazıları gündem maddelerine bazıları da komisyonlara sevk edildi. Daha sonra toplantının gündem maddelerine geçildi.

Üç gündem maddesinden görüşüldüğü toplantıda, İhtisas Komisyonlarının yeniden seçilmesi ve zabıta personeline ağustos ayından itibaren maktu mesainin verilmesi oy birliği, İller Bankası’ndan kredi alınması için belediye başkanına yetki verilmesi maddesi ise, oy çoğunluğu ile kabul edildi. Üç gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

HABERLER  Şanlıurfa Büyükşehir zabıtasından otobüslerde klima denetimi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.