enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4809
EURO
34,9665
ALTIN
2.435,21
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Haliliye’de Yeni parkların yapımında sona gelindi

HALİLİYE’NİN YENİ PARKLARINDA SONA GELİNDİ

Haliliye’de Yeni parkların yapımında sona gelindi
06.09.2020 12:03
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesinde yapımları devam eden yeni park alanlarında denetimlerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, sahadan kopmuyor. Mahalle mahalle temaslarda bulunan Başkan Canpolat, hem vatandaşlarla bir araya geliyor, taleplerini dinliyor hem de belediyenin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceliyor. Bu çerçevede Belediye Başkanı Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesinde yapımları devam eden yeni park alanlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Başkan Canpolat’a ilgili başkan yardımcıları ve bir amirleri eşlik etti.

Buradaki incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesinin vatandaşlara hizmet için elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini belirterek,“Ahmet Yesevi Mahallemizde ‘Yeşil Vadi’ olarak adlandırdığımız projesini çizdirdiğimiz uygulamaya koyduğumu yaklaşık 20 dönümlük bir arazi üzerine kurulu alanımızda ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürütüyor. Proje bittiği zaman Ahmet Yesevi Mahallesinde bir nefes alma, bir yeşillik kazandırma adına çok güzel bir park ortaya çıkmış olacak. Parkımızın içinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları mevcut, fitnes aletleri, oyun grupları, oturma bankları, kamelyalar yer alacak. Biraz havaların soğumasıyla birlikte parklarımızın ağaçlandırılması ve çimlendirilmesi yapılarak en kısa sürede mahallemizin hizmetine sulanacak. Hemen hemen her mahallemizde yeni parkların yapımı ve mevcut parklarımızın revize edilmesi ve aynı zamanda bütün mahallelerimize dokunma ve eksiklerini giderme adına Haliliye Belediyesi olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Tüm ekiplerimizle sahada olmaya devam ediyoruz. Bizleri ilgi ile karşılayan vatandaşlarımıza da saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

HABERLER  Eyyüp Peygamber makamı bayramın son günü ziyaretçi akınına uğradı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.