enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5861
EURO
34,7910
ALTIN
2.509,72
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Canpolat’tan sporculara moral ziyareti

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyespor Voleybol Takımının oynayacağı Altekma karşılaşması öncesi moral ziyaretinde bulunarak sporcu ve yöneticilere başarılar diledi.

Canpolat’tan sporculara moral ziyareti
12.09.2020 10:20
0
A+
A-

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyespor Voleybol Takımının oynayacağı Altekma karşılaşması öncesi moral ziyaretinde bulunarak sporcu ve yöneticilere başarılar diledi.


Efeler Ligi temsilcisi Haliliye Belediyespor Voleybol Takımı pazartesi günü ligin ilk maçına çıkıyor. İzmir Ekibi Altekma’yı evinde ağırlayacak olan Şanlıurfa ekibi hazırlıkları tamamladı. Maç öncesi Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, takımın spor tesislerine giderek oyuncu ve takım yöneticilerine moral ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.


Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Canpolat, “Şuanda Voleybol erkekler kategorisinde en yüksek lig olan Efeler liginde mücadele veren takımızı ziyaret ettik. Ligdeki ilk maçlarını İzmir ekibi olan Altekma Spor Kulübü ile yapacaklar. Çok iyi hazırlandılar. Bizlerde burada moral motivasyon için kendileri ile bir araya geldik. Takımımız Şanlıurfa’nın gururu, Haliliye’nin gururu olmaya devam edecektir inşallah. Bunun sözünü de kendilerinden aldık. Ben kendilerine tekraren başarılar diliyorum” dedi.


Altekma maçı öncesi takımın hazır olduğunu belirten Başantrenör Akif Gürgen de, “Ligin ilk maçına pazartesi günü Altekma ile başlıyoruz. Evimizde oynayacağız. Bizim için çok önemli bu karşılaşma çünkü bu lig çok zor bir lig. İşin üstesinden geleceğimizden eminiz. Belediye Başkanımıza, ilçe başkanımıza bu takıma destek olan herkese teşekkür ediyorum ben ve ekibim olarak” diye konuştu.

HABERLER  Molla Sabri Yazar Hazreti İbrahim Makamının yanında defnedildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.