enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Vali Erin korona virüs denetimine katıldı

VALİ ERİN, KORONA DENETİMİNE KATILDI

Vali Erin korona virüs denetimine katıldı
02.10.2020 12:43
0
A+
A-

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 81 ilde eşzamanlı gerçekleştirilen korona virüs salgınıyla mücadele denetimlerine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Hilvan ilçesinde katıldı.

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda 81 ilde eşzamanlı gerçekleştirilen korona virüs salgınıyla mücadele denetimlerine, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Hilvan ilçesinde katıldı. Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının denetlendiği faaliyetlerde, tüm iş kolları ve yaşam alanları kontrol edildi.

Muhtarlar ve meslek odaları temsilcilerinin de iştirak ettiği denetimlerde, vatandaşların kalabalık oluşturabileceği yerlerde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi. Kaymakam Coşkun Doğan, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz ile birlikte iş yerlerini ziyaret eden Vali Erin, salgınla mücadelede alınan tedbirlere ve kurallara uymanın önemine değinerek denetimlerin süreklilik taşıyacak şekilde yapılacağını söyledi.

Halk sağlığı açısından ciddi anlamda risk oluşturan ve süreklilik oluşturan ya da kurallara, önlemlere aykırı davranışlarda ısrar edilen aykırılıklar için ise İl ve ilçe Umumi Hıfzıssıhha Kurullarınca belirlenecek cezalar uygulanacak.

HABERLER  Şanlıurfa’da üreticiye nar desteği
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.