enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Şanlıurfa’da otomobilde açık hava konseri

ŞANLIURFA’DA OTOMOBİLDE AÇIK HAVA KONSERİ

Şanlıurfa’da otomobilde açık hava konseri
04.10.2020 12:49
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz haftalarda başlatılan ve oldukça büyük ilgi gören arabada sinema etkinliğinden sonra Şanlıurfalılara bir ilki daha yaşatarak açık hava otomobil konserini başlattı.

Sosyo-kültürel belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu vatandaşları müzik ile buluşturdu. Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen açık hava otomobil konserinde sahne alan Grup İmera Şanlıurfalılara birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül vatandaşlarla beraber kendisi de otomobilde konseri izledi.

Şanlıurfa’nın bir müzik şehri olduğunu ifade eden Başkan Beyazgül, “Grup İmera’ya çok teşekkür ediyorum, sizleri coşturdu. Bu etkinliği düzenleyen belediyemizde çalışan genç arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.

Şanlıurfa bir müzik şehridir. Bugün de burada Grup İmera var ama müziği seven, müziği söyleyen bir Urfa’nın bundan sonra birkaç köşesinde aynı anda müzik etkinliğini inşallah yapacağız” dedi.

Yeni normalleşmeye uygun düzenlenen konsere katılan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından bayrak, maske ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız ise sanatçılara Şanlıurfa’ya özgü hediyeler verdi.

HABERLER  AB Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, Şanlıurfa’da ağaç dikti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.