enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5976
EURO
34,7516
ALTIN
2.491,67
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa’da araç filosu artırıldı

ŞANLIURFA’DA ARAÇ FİLOSU ARTIRILDI

Şanlıurfa’da araç filosu artırıldı
05.10.2020 09:10
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın merkez ilçeler ve diğer ilçelerinde daha hızlı bir hizmet verebilmek adına araç filosunu yeni ve modern araçlarla, güncel tutmaya çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her geçen gün araç filosuna yeni araçlar katıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün göreve gelmesiyle birlikte gittikçe güçlenen Büyükşehir Belediyesi, ekonomik alanda yaptığı tasarruf tedbirleriyle kentin gelişimine ve şahlanışına katkı sunuyor. BELSAN A.Ş Makine İkmal sahasında düzenlenen, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün katıldığı törende Büyükşehir Belediyesi araç filosuna katılan yeni 10 adet kamyonun tanıtımı yaptı. Başkan Beyazgül törende bir kamyonun direksiyonuna geçti ve aracı test etti.

Beyazgül, "Bugün Büyükşehir Belediyemizin araç filosuna yeni araçlarımızı kattık ve bunların tanıtımını yaptık. Araçlarımız çift çekici ve 2020 model sıfır araçlar. 20 bin metreküp kapasiteli ve kar küremeye dönüşebilir briketli araçlar. Her bir araç fiyatı 664 bin 500 TL. Bu araçlarımızla inşallah hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz.

Şanlıurfamız için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bundan öncede asfalt şantiyemizde çalıştırmak üzere kırk ayak tırlarımızı almıştık. Bu şekilde araç ekipmanımızı tamamlamaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana şunu yaptık. 226 adet binek aracını bizzat kira fiyatına satın alarak belediyemizin hizmetine sunduk ve bu formülle büyük tasarruf sağladık. Bir müddet önce de mikserlerimizi alarak yollarımıza beton dökmeye başladık. Gittikçe güçlenen bir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi oluşmakta ve inşallah bu Urfa’nın gelişmesine ve şahlanışına vesile olacaktır. Yeni araçlarımız memleketimiz için hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Araç tanıtım töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e Genel Sekreter Mahmut Kırıkçı, ŞUSKİ Genel Müdürü Muhammed Said Güllüoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ferit Dağdeviren, ve BELSAN A.Ş Genel Müdürü Levent Çelik ve belediye meclis üyeleriyle ilgili daire başkanları eşlik etti.

HABERLER  Haliliye’de iki halı sahanın daha ilk kazması vuruldu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.