enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,7593
ALTIN
2.507,05
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Şanlıurfa’da Arabada hem sinema hem de milli maç keyfi

ARABADA HEM SİNEMA HEM DE MİLLİ MAÇ KEYFİ

Şanlıurfa’da Arabada hem sinema hem de milli maç keyfi
12.10.2020 11:27
0
A+
A-

Şanlıurfa’da Arkeoloji Müzesi önünde kurulan dev ekranda vatandaşlar arabalarında hem nostaljik film hem de milli maç izledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatıyla düzenlenen ’Açık Hava Arabada Sinema Etkinliği’nde vatandaşlar arabalarında "Selvi Boylum Al Yazmalım" ile A Milli Futbol takımının Rusya ile oynadığı müsabakayı dev ekranda izleme keyfi yaşadı. Alana gelen vatandaşlara korona virüs tedbirleri konusunda uyarılarda da bulunuldu. ’Açık Hava Arabada Sinema Etkinliği’nde 1977 yılının yapımı olan Atıf Yılmaz’ın yönettiği,

Kadir İnanır ve Türkan Şoray’ın başrollerini paylaştığı "Selvi Boylum Al Yazmalım" filmi izlendi. Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarında hafta başından bu yana yaptığı ankette açık ara farkla öne çıkan filmi açık havada arabalarında izleme şansı yakalayan Şanlıurfalılar, Başkan Beyazgül ve genç ekibine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, "Sevginin aşka galip geldiği o muhteşem yapıtı seçtim" dediği filmi AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk ile makam aracında izledi. Ekinliğe katılmak isteyen ancak araçları olmayan vatandaşlar ise Büyükşehir Belediyesinin alanda hazırda beklettiği araçlarda sinemayı izleme imkanı buldu. Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte, Türk sinemasının baş yapıtlarından biri olan film keyifle izlendi.

Dev ekranda mili maç keyfi
’Açık Hava Arabada Sinema Etkinliği’nin ardından UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 3’üncü maçında deplasmanda Rusya ile karşılaşan A Milli Takımının müsabakası da dev ekranda izlendi.
Şanlıurfalılar her iki etkinlik için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERLER  Twitter Şanlıurfa Valisi Erin'in hesabını bir kez daha sınırlandırdı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.