enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3869
EURO
35,2153
ALTIN
2.326,10
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Viranşehir’de açılan imara 621 hektar alan daha eklendi

Viranşehir’de açılan imara 621 hektar alan daha eklendi

Viranşehir’de açılan imara 621 hektar alan daha eklendi
02.07.2022 08:24
0
A+
A-

Viranşehir’de yıllardır kanayan yara olan imar sorununu çözüme kavuşturan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, açılan imara ek olarak 621 hektarlık alanı daha imara kazandırdı.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2013 yılında onaylanan ve ardından mahkeme kararıyla iptal edilen Viranşehir İmar Planının tekrardan yürürlüğe girmesi için ilgili kurumlarla temaslarda bulunmuştu.

Ekinci’nin girişimleri sonucu 13 Ocak 2022 tarihinde 2250 hektar imar planı onaylanarak yürürlüğe girdi. Viranşehir için önem arz eden bu sorunu çözüme kavuşturan Ekinci, buna ek olarak ilçeye 621 hektarlık 2. etap imar alanı kazandırdı.

Tarım Bakanlığınca kamu yararına 621 hektarlık ek imar planına dâhil edilmesi yönünde karar alındı. Viranşehir’de sevinçle karşılanan 2. Etap İmar Planı ile ilgili çalışmalar başlatıldı.

EKİNCİ: VİRANŞEHİR İÇİN HAYIRLI OLSUN

Ekinci, “Viranşehir’in güçlü bir imar planına kavuşması için üzerinde titizlikle durduğumuz çalışmaları başarıyla sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Viranşehir’e 2. etap imar alanı kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduğunu vurgulayan Ekinci, “Viranşehir’in gelişip büyümesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda yaptığımız uzun uğraşlar sonucunda Viranşehir için 2. Etap İmar Alanı onaylandı. İlçemiz için büyük önem taşıyan 2. Etap İmar Planının Viranşehir’e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadesini kullandı. 

Ekinci, Viranşehir’i geleceğe güven içerisinde hazırlamak adına imar alanındaki çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

HABERLER  2021'de TBMM'de Hiç Söz Almayan Urfalı Vekiller
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.