enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Karaköprü Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Karaköprü Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor
14.10.2020 14:57
0
A+
A-

Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Türkiye 3. Lig 4. grupta Şanlıurfa’yı temsil eden Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 5. haftasında cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Bursa Yıldırımspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekip önceki hafta sahasında aldığı ağır yenilgiyi telafi etmek için bu maçtan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Mehmet Şansal yönetiminde tesislerde antrenmanlar devam ederken, Karbel Karaköprü Beleidyespor cephesinde maç öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral yeni bir ekip olduklarını belirterek ilerleyen haftalarda daha iyi duruma geleceklerini kaydetti. Kayral, "İyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Bayrampaşa maçı şanssız bir yol kazasıydı ancak bundan sonra takımımız daha iyi mücadele verecektir. Bursa deplasmanında iyi oyunla istediğimiz puanları alıp gelmek istiyoruz. İnşallah gün geçtikçe daha iyi bir takım olacağız ve istediğimiz hedeflere doğru yol alacağız" diye konuştu.

Karbel Karaköprü Belediyespor’un Bursa Yıldırımspor ile oynayacağı maç 17 Ekim Cumartesi günü Bursa Minareli Çavuş Spor Tesislerinde saat 15.00’te oynanacak.

HABERLER  Şanlıurfaspor, Sivas'a hazırlanıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.