enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,2807
EURO
34,8264
ALTIN
2.410,33
BIST
10.275,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Hafif Yağmurlu
18°C
Şanlıurfa
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
29°C

Doğada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu

SİVEREK’TE DOĞASEVERLER 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLADI

Doğada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu
30.10.2020 09:29
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir grup doğasever, Cumhuriyetin 97’nci yılını Takoran vadisinde gerçekleştirdikleri tekne turu, doğa yürüyüşü ve drama etkinliğiyle kutladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan başta Takoran vadisi olmak üzere, ilçenin tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amacıyla çalışmalar yapan Siverek Fırat Gezginler Kulübü, Cumhuriyetin 97’nci yılını sıra dışı bir etkenlikle kutladı. Takoran Mahallesi’ne dolmuşlarla gelen 55 kişilik grup etkinlik kapsamında, teknelerle Fırat gezisi düzenledi. Grup teknede şarkılar, halaylar eşliğinde Fırat’ın eşsiz manzaralarını izledi.

Tekne gezisi ardından doğası ve manzarasıyla insanları kendine hayran bırakan Yılmaz Güney’in doğduğu köy Desman’a gelen ziyaretçiler, buradan da 5 kilometre yürüyüş yaparak, Desman kanyonlarına geldi. Kanyonlarda güneş batımını şarkılar ve türküler eşliğinde seyreden grup, daha sonra drama etkinliği düzenledi. Gün boyu renkli görüntülerin yaşandığı etkinliğe katılanlar bayramın coşkusunu doyasıya yaşadı.

Etkinliğe katılan ve ilçede öğretmenlik görevi yapan Gül Gül Zengin, özel bir günde çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugün Cumhuriyetin 97’nci yılı dolaysıyla bir etkinlik yapalım dedik ve doğada yürüyüş ile drama etkinliği düzenledik. Yaklaşık 55 kişilik arkadaşımızla birlikte ilk önce tekne gezisi düzenledik, daha sonra keşfedilmemiş doğada yürüyüş yaptık ve drama etkinliği düzenledik.

Dolu dolu ve güzel geçti, emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle böyle bir program organize ettiklerini belirten Fırat Gezginler Kulübü Başkanı Ferit Akçalı, "Bu sebeple bugün Tokaran Vadisini, Desman Kanyonunun ziyaret ettik ve güzel bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Güzel bir tekne turumuz oldu burada. Yaklaşık 55 arkadaşımız bize eşlik etti, hep beraber doğada eğlendik” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa’da okul bahçeleri deterjanlı su ile yıkandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.