enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,6004
EURO
34,8095
ALTIN
2.502,27
BIST
9.435,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Eyyübiye’de gençler geleceğe hazırlanıyor

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otağı, yeni normale uygun bir şekilde TYT-AYT sınavlarına hazırlanan öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Eyyübiye’de gençler geleceğe hazırlanıyor
07.11.2020 15:32
0
A+
A-
Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otağı, yeni normale uygun bir şekilde TYT-AYT sınavlarına hazırlanan öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Kitap Otağı, yeni normale uygun bir şekilde TYT-AYT sınavlarına hazırlanan öğrencileri ağırlamaya devam ediyor.  Eyyübiye Belediyesi, pandemi sürecinde bir süre kapalı olan ve normalleşme süreciyle birlikte yeniden açılan Kitap Otağında gençleri sınavlara hazırlıyor. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağında öğrenciler, HES kodu, Hijyen ve Sosyal Mesafe kurallarına uygun bir şekilde merkeze alınıyor. Her türlü imkanın sağlandığı merkezde sınavlara hazırlanan öğrencilere; soru çözümü, deneme sınavları ve kaynak yayınlarla destek veriliyor. Yenilenen yüzüyle hizmet veren Kitap Otağında yeni kayıtlar da sürüyor. İmkanı olmadığı için sınavlara evde hazırlanamadıklarını ve tavsiye ile kayıt yapmaya geldiklerini belirten öğrenciler, sunulan imkanlardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Eyyübiye Belediyesi’nin sunduğu imkanlardan duydukları memnuniyeti dile geitren öğrenciler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür edip,” Evde yeteri derece imkan bulamıyoruz. Bizler de sınavlara hazırlanmak için nezih ortamlar aradık. Bu merkezlere daha önceden gelen arkadaşlarımızın konuşmaları ve tavsiyeleri ile bizler de kayıt yapmaya geldik. Ortam gerçekten güzel.  Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’a teşekkür ederiz.” Dedi.

HABERLER  Karaköprü'de çevre temizliğine dikkat çekildi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.