enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
34°C
Şanlıurfa
34°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Siverek’te bungalov evler turizmi canlandırmaya hazırlanıyor

Siverek’te bungalov evler turizmi canlandırmaya hazırlanıyor

Siverek’te bungalov evler turizmi canlandırmaya hazırlanıyor
01.09.2023 17:31
0
A+
A-

Siverek Belediyesince yapımı devam eden bungalov evlerinin tamamlanmasıyla Takoran Vadisi’nin turizm potansiyelinin arttırılması hedefleniyor.

Siverek Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, turizmin canlandırılmasına yönelik projelere ağırlık verdi.

Bu kapsamda çalışan proje ekibi, Takoran Vadisi’nin tanıtımı ve bölge turizminin canlandırılması amacıyla bungalov evleri projesini hayata geçirdi.

Takoran Vadisi’nde yeni bungalov evleri turizmi canlandırmaya hazırlanırken Siverek’in eşsiz doğasıyla bütünleşmiş bu konaklama seçenekleri, hem yerli hem de yabancı turistlere unutulmaz bir deneyim sunacak. Takoran Vadisi, yeşilin ve suyun buluştuğu bir cennet köşesi olarak tabir edilirken Fırat Nehri’nin sakin suları ve eşsiz manzarası, bungalov evlerinden görülebiliyor. Yapımına devam edilen bungalovlar, modern tasarımıyla konforu ve doğal güzelliği bir araya getiriyor.  Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Siverek’e daha fazla ziyaretçi çekilmesi ve bölge ekonomisine katkı sağlanması hedefleniyor.

Öte yandan Takoran Vadisi’nin yeni turistik cazibe merkezi yapılacağı, bölge sakinlerine istihdam fırsatları da sunarak kentin kalkınmasına önemli bir katkı sağlayacak. Takoran Vadisi’ndeki bungalov evlerinin, doğa ve tarihle iç içe bir tatil arayan herkese ideal bir seçenek olarak sunulması planlanıyor.

HABERLER  Sanayi esnafının sorunları dinlendi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.