enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Şanlıurfa’da dar gelirlilerin meyvesi belediyeden

ŞANLIURFA’DA DAR GELİRLİLERİN MEYVESİ BELEDİYEDEN

Şanlıurfa’da dar gelirlilerin meyvesi belediyeden
09.11.2020 11:25
0
A+
A-

Şanlıurfa’da büyükşehir belediyesine ait fidanlıklarda yetişen meyveler dar gelirli ailelere dağıtılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kendi fidanlığında yetiştirdiği organik meyveleri dar gelirli ailelere dağıtmaya devam ediyor. Dönemsel olarak hasat dönemi gelen meyveler arasında bu kez nar ikramları yapıldı. Belediyenin Şehit Nusret Fidanlığında yetiştirilen organik meyveler her yıl olduğu gibi bu yıl da dar gelirli ailelere dağıtılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de katıldığı hasatta toplanan narlar paketlenerek önceden belirlenen dar gelirli ailelerin adreslerine teslim edildi. Meyve ikramından faydalanan vatandaşlar, emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye başkanı hasat yaptı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, işçilerle birlikte katıldığı hasat sonrası açıklamalarda bulundu. Beyazgül, “Şanlıurfa bereketli hilal coğrafyasında yer almaktadır. Suyu, bereketli toprakları, güneşi ile de GAP Bölgesinin önemli bir tarım şehridir. Büyükşehir Belediyemize bağlı, üç ayrı bölgede, toplamda 815 dekar alanda, 3 adet fidanlığımız bulunmaktadır.

Şu an Şehit Nusret Meyve Fidanlığındayız. Bin adet Hicaz Narı ağacı bulunan bu bahçemizde bu yılın hasadı olarak yaklaşık 40-45 ton ürün beklemekteyiz. Hasat zamanı kendi fidanlığımızda organik olarak yetiştirdiğimiz meyvelerimizi toplayıp, sosyal yardım müdürlüğümüzün tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelerimize ikram ediyoruz.

Sahip olduğumuz bu zengin mirasın farkındayız. Her şeyin en güzeline layık olan Şanlıurfa’mızın hak ettiği yere ulaşması için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa’da doğalgaz borusu patlayınca çevrede panik yaşandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.