enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5863
EURO
34,7960
ALTIN
2.509,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Urfalı kız çocuğu sesiyle büyüledi! Vali’den destek sözü…

Urfalı kız çocuğu sesiyle büyüledi! Vali’den destek sözü…

Urfalı kız çocuğu sesiyle büyüledi! Vali’den destek sözü…
05.06.2022 20:03
0
A+
A-

Haliliye Halk Eğitim Merkezi’nde müzik kursuna katılan 11 yaşındaki kız çocuğu sesiyle Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve dinleyenleri adeta büyüledi. Vali Ayhan’dan başarılı tüm çocuklara destek sözü geldi.

“Önceliğimiz eğitim” diyen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. 

Ziyarette müzik şehri Şanlıurfa’da yepyeni ve dinleyenleri büyüleyen bir ses keşfedildi. Halk Eğitim Merkezi’nde müzik kurslarına katılan ve bağlama da çaldığı öğrenilen 11 yaşındaki İmhan Tabala “Bunca gamı bunca derdi” isimli türküyü söyledi. Minik İmhan, güzel sesiyle yüreklere dokundu ve Vali Ayhan kendisini “Aferin” diyerek tebrik etti.

Vali Ayhan’dan destek sözü de gecikmedi. “Hayat boyu öğrenme etkinlikleri kapsamında ziyaret ettiğim Halk Eğitimi Merkezinde tanıştığım yetenek… İmhan kızımız gibi yetenekli öğrencileri, hayata geçireceğimiz projelerle keşfederek onlara her türlü desteği sağlayacağız. Sesin gibi ömrün de güzel olsun kızım” ifadelerini kullandı.

VALİ’DEN GÜZEL SESLİ KIZIN ENGELLİ KARDEŞİ İÇİN DE TALİMAT

Minik İmhan’ın engelli kardeşinin de bisikletinin çalındığı Vali Ayhan’ın da engelli kardeş için bisiklet alınması talimatı verdiği öğrenildi.

HABERLER  Kimlikli parklar Haliliye’ye renk kattı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.