enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi doğa yürüyüşü düzenledi

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından organize edilen “sağlığa yürüyoruz” programı özel bir kolej ile gerçekleştirildi.

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi doğa yürüyüşü düzenledi
09.11.2020 14:56
0
A+
A-
Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından organize edilen “sağlığa yürüyoruz” programı özel bir kolej ile gerçekleştirildi.

Karaköprü mesire alanında başlayan doğa yürüyüşü, Atatürk Ormanında sonlandırıldı.Program öncesinde katılımcılar arasında drama ile tanışma gerçekleştirildi.  Yürüyüşle ilgili kurallar hatırlatıldı. Programa Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, Gençlik Komisyon Başkanı Abdurrezzak Çiftçi,  Gençlik Komisyon Üyeleri ile  Ufuk Koleji öğretmen ve öğrencileri katıldı. Yürüyüşten sonra ateşte közleme, drama , çeşitli oyunlar, kahvaltı ve spor gibi aktivitelerin yanında zararlı alışkanlıklarla ilgili atölye çalışması yapıldı. Gruplara ayrılan öğrenciler skeçler şeklinde zararlı alışkanlıklar ve kurtuluş yollarını ile ilgili oyunlar sergilediler.

Programa katılanlar yapılan etkinlikle ilgili İLKHA’ya konuştu.

Amaçlarının doğayı keşfetmek ve aktif zaman geçirmek olduğunu belirten Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Ay, “Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından geleneksel hale getirilen doğa yürüyüşünü bugün kolej öğrencileri ile birlikte gerçekleştireceğiz.  Amacımız; hem sağlıklı yaşamak hem doğayı keşfetmek hem de aktif zaman geçirmektir. Bu manada emeği geçen gençlik komisyon başkanımız Abdulrezak Bey, ekibine ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yapacakları etkinliğin gençler için faydalı olacağını ifade eden Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Abdurrezak Çiftçi, “Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Gençlik Komisyonu olarak yaptığımız çalışmalardan bir tanesi bugün gerçekleştireceğimiz doğa yürüyüşüdür. Etkinliğimiz ile gençlerimiz ve büyüklerimize sporu ve yürüyüşün faydalarını göstermiş olacağız. Bu yürüyüşün gençlerimize ve diğer insanlarımıza faydalı olmasını istiyoruz.” diye konuştu.

“Amacımız gençleri spora teşvik etmektir”

Amaçlarının gençleri spora teşvik etmek olduğunu vurgulayan Ufuk Koleji Beden Eğitim Öğretimi Ramazan Erdem, “Kolejimiz ve Yeşilay’ın işbirliğiyle bugün bir doğa yürüyüşü düzenleyeceğiz. Amacımız gençleri spora teşvik etmektir. Katkılarından dolayı Yeşilay’a teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Şanlıurfa’da 199 kişiye 617 bin TL para cezası kesildi

Etkinliğe katılan öğrencilerde Şuheda Çıkkan ise duygularını şöyle ifade etti:

“Biz 10’uncu sınıf olarak beden eğitimi hocamız ve Yeşilay’ın düzenlediği yürüyüş programına katıldık. Beden eğitimi hocamızla birlikte katıldığımız etkinlikte Yeşilay ile birlikte sosyalleşme  yönümüzü kuvetlendireceğiz.” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.