enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,1690
EURO
35,0694
ALTIN
2.471,01
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
27°C
Şanlıurfa
27°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Açık
30°C
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
31°C

Öğrencilerden Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ziyareti

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YALÇINKAYA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

12.11.2020 14:04
0
A+
A-

Akçakale Belediyesi bünyesinde kurulan ücretsiz üniversiteye hazırlık kursuna giden öğrenciler Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret ederek teşekkür etti.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile kültür merkezi bünyesinde açılan üniversiteye hazırlık kursunda eğitimler sürüyor.

Her branştan öğretmenin bulunduğu ve eğitimlerin ücretsiz verildiği kurs ile gençler üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. Korona virüs salgını nedeniyle bir dönem ara verilen eğitimler yeniden başlarken kurslara öğrenciler de yoğun ilgi gösteriyor. Korona virüs tedbirleri alınarak verilen eğitimlerde konu anlatımı ve soru çözümü yapılırken öğrenciler etüt odalarında bireysel çalışma imkanı da buluyor.

Kendilerine sunulan imkanlar için Başkan Yalçınkaya’yı ziyaret eden öğreniciler, teşekkür etti. Öğrenciler ile sohbet eden Başkan Yalçınkaya ise eğitime desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

HABERLER  Şanlıurfa Esnafı ve vatandaş perişan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.