enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4770
EURO
34,9370
ALTIN
2.435,95
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Karaköprü belediyespor 3 puan için İstanbul yolunda

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR PUAN İÇİN İSTANBUL YOLUNDA

13.11.2020 10:06
0
A+
A-

Ligin 9. haftasında İstanbul’da Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olan Karbel Karaköprü Belediyespor hazırlıklarını tamamlayıp İstanbul’a gitti.

Kırmızı siyahlı ekip maçtan galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırmak isterken, seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, Sultanbeyli deplasmanında alacakları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Yeni teknik kadromuzla burada alacağımız galibiyet bize çok büyük moral verecektir. İnşallah bu galibiyeti alıp bir seri yakalarız ve hedeflediğimiz yerlere geliriz. Takımımıza bu deplasmanda başarılar diliyorum" dedi

Teknik Direktör Hüseyin Dağ,da “Hafta içi oynadığımız 52 Orduspor maçında çok iyi oynamamıza rağmen sahadan 1 puan ile ayrıldık. Oyunun genelinde galibiyeti hak eden taraf bizdik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. İnşallah Cumartesi günü oynayacağımız Sultanbeyli maçıyla kaybettiğimiz puanları telafi ederiz. Ben ve ekibim futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. İnşallah İstanbul’dan 3 puan alarak Şanlıurfa’ya döneceğiz” diye konuştu.

HABERLER  Haliliye’de camiler gül kokacak
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.