enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Şanlıurfa’da Açık bırakılan rögar kapakları tehlike oluşturuyor

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde cadde ve sokaklarda açık bırakılan rögar kapakları tehlike saçıyor.

Şanlıurfa’da Açık bırakılan rögar kapakları tehlike oluşturuyor
16.11.2020 14:04
0
A+
A-
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde cadde ve sokaklarda açık bırakılan rögar kapakları tehlike saçıyor.

Viranşehir Yeni Mahalle’de çocuk-yaşlı herkesin geçtiği yaya ve araç yolunda açık bırakılan rögar kapakları tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Rögar kapaklarının açık bırakılmasına tepki gösteren mahalle sakinlerinden Mustafa Çiçek, sokaklarında rögar kapakları olmadığı için durumun mahalle sakileri için büyük tehlike arz ettiğini söyledi.

Sokaklarının, ilçenin en büyük caddeleriyle bağlantısı olduğu için her gün yüzlerce insanın gelip geçtiğini belirten Çiçek, hem üst yapı eksikliği nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını hem de rögar kapaklarının olmaması nedeniyle halkın büyük sıkıntı çektiğini dile getirdi.

Her gün aynı yolu çocuk, yaşlı ve engelli insanların kullandığını hatırlatan Çiçek, birinin dalgınlığına gelmesi halinde büyük bir mağduriyetin yaşanacağına dikkat çekti.

En büyük tehlikenin gece vakitlerinde yaşandığına vurgu yapan Çiçek, rögar kapaklarının olmadığını bilmeyen birinin kanalizasyon çukuruna düşmesinin işten bile olmadığını söyledi.

Çiçek, yetkililerin bu konuda hemen harekete geçerek bir facia yaşanmadan önlemlerin alınmasını istedi.

Önleminin alınması basit ama kulak ardı edilmesi durumunda büyük tehlikeler doğuracak işlerin ihmal edilemeyecek kadar hayati önem arz ettiğini belirten Çiçek, yetkilileri bir an önce tedbir almaya davet etti. 

HABERLER  Kripto komisyoncunun aylık geliri dudak uçuklattı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.