enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Baydilli: En büyük mirasımız iyi bir gençlik yetiştirmek

Baydilli: En büyük mirasımız iyi bir gençlik yetiştirmek

Baydilli: En büyük mirasımız iyi bir gençlik yetiştirmek
12.09.2022 07:57
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 2022- 2023 eğitim ve öğretim sezonu nedeniyle kutlama mesajı yayımlarken, geleceği şekillendirecek ve ülkeyi kalkındıracak bir neslin yetişmesi için uğraşıldığını kaydetti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 2022- 2023 eğitim ve öğretim sezonunun başlangıcı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak tüm öğrencilerin, eğitimcilerin ve velilerin eğitim yılını kutladı.

Baydilli mesajında şunları söyledi:  

“Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz eğitime verilen aranın ardından yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlangıç yapıyor. Geleceğimizin teminatı olan, geleceği şekillendirip ülkeyi kalkındıracak olan çocuklarımızın en iyi şekilde eğitilmesi son derece önemlidir.

Bu anlamda gençlerimizin yanında öğretmenlere ve ailelere çok büyük iş düşmektedir. Eğitim ailede başlar ve okulda devam eder. Ailelerin çocuklarına okul dışında da temel görgü, dini, kişilik eğitimleri vermesi ve onların toplumda nasıl davranması gerektiğini öğretmesi hem öğretmenlerin işini kolaylaştırıyor hem de daha bilinçli nesiller yetişmesin sağlıyor.

Bunun yanında biz de Karaköprü Belediyesi olarak her zaman eğitime katkı sunmaktan geri durmadık, bu sene de durmayacağız. Okuma salonlarımızla, kütüphanemizle ve okullarımıza yönelik yaptığımız çalışmalarımızla gençlerimizin en iyi şekilde en iyi ortamda eğitim alması için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Çünkü geleceğe en büyük mirasımız iyi yetişmiş bir gençlik oluşturmak olacaktır.

2022- 2023 yılı eğitim ve öğretim sezonunun ülkemize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilere hayırlı olmasını diliyorum”.

HABERLER  Urfa için ek uçak seferi düzenlenecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.