enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
34°C
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Çok Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C

Karaköprü Belediyesi ile Kızılay’dan gıda yardımı

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ İLE KIZILAY’DAN GIDA YARDIMI

Karaköprü Belediyesi ile Kızılay’dan gıda yardımı
15.12.2020 08:30
0
A+
A-

Karaköprü Belediyesi ile Kızılay arasında ihtiyaç sahibi ailelere daha fazla gıda yardımı ulaşması için işbirliği protokolü imzalandı.

Karaköprü Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanması için faaliyete geçirdiği sosyal marketin kapsamını artırmak ve daha fazla aileye yardım ulaştırmak adına Türkiye Kızılay Derneği ile işbirliği protokolü imzaladı. Karaköprü Belediyesi adına protokolü Başkan Metin Baydilli imzalarken, Türkiye Kızılay Derneği Karaköprü Şube Başkanlığını temsilen de Avukat Osman Aslan imzaladı.

Yapılan protokol ile gıda bankacılığı kapsamında Karaköprü Belediyesi Sosyal Market aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere daha fazla gıda yardımı yapılması ve ihtiyaç sahiplerinin belirlenip ulaşılması sağlanacak.

İşbirliği protokolü ile ilgili bir açıklama yapan Baydilli, bu protokol ile daha fazla ihtiyaç sahibinin gıda ihtiyacının giderileceğini ve sosyal marketin daha kapsamlı hale geleceğini belirterek, “Türkiye Kızılayı ile güzel bir işbirliği adımı attık. Bu işbirliği ile geçtiğimiz aylarda faaliyete geçirdiğimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faydalandığı sosyal marketimiz daha etkin hale gelecek. Gıda bankasından daha fazla gıda temini yapılarak daha fazla insana ulaştırılacak. Bu işbirliği protokolünden dolayı Türkiye Kızılay Derneği Karaköprü Şubesine çok teşekkür ediyorum, işbirliğimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERLER  Şanlıurfa'da 'acı' mesaisi başladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.