enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5242
EURO
34,8415
ALTIN
2.487,80
BIST
9.545,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Şanlıurfa’da 55 ihtiyaç sahibi öğrenciye klavyeli tablet dağıtılacak

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için 55 klavyeli tablet dağıtılacağını belirtti.

Şanlıurfa’da 55 ihtiyaç sahibi öğrenciye klavyeli tablet dağıtılacak
28.12.2020 14:33
0
A+
A-
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO), uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için 55 klavyeli tablet dağıtılacağını belirtti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) tarafından gönderilen klavyeli tabletler, ŞUTSO’nun teslim organizasyonu kapsamında uzaktan eğitim imkânı olmayan 55 öğrenciye dağıtılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Gönderilen klavyeli tabletleri, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Karakuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Baydar ve M. Sait Aydın tarafından öğrencilere verilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’e verildi.

İhtiyaç sahibi öğrencilere her yıl eğitim yardımında bulunduklarını ifade eden ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Peltek, “Sosyal sorumluluk bilincimiz ve TOBB’un da destekleriyle, ilimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize her yıl eğitim yardımı gerçekleştiriyoruz. Bu yıl, yaşanan pandemi nedeniyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, maddi imkânı bulunmayan öğrencilerimize dağıtılmak üzere klavyeli tablet gönderdi. Biz de, ŞUTSO olarak gönderilen 55 adet tableti, İl Milli Eğitim Müdürümüze teslim ettik. Başta TOBB Başkanımız Sayın Mehmet Rıfat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, emeği geçen herkese ve ilimizin eğitim niteliğinin yükselmesi için büyük gayret gösteren İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İsmail Yapıcıer’e teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Tabletleri en kısa sürede ulaştıracağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, “ŞUTSO ve TOBB’un eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Uzaktan eğitim imkânı olmayan, ihtiyaç sahibi 55 öğrencimizi belirleyip bu tabletleri en kısa zamanda öğrencilerimize ulaştıracağız.” dedi. 

HABERLER  Eyyübiye'ye bir sınav merkezi daha
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.