enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3698
EURO
35,0047
ALTIN
2.326,10
BIST
9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da satranç ve akıl oyunları evi açtı

ŞANLIURFA’DA SATRANÇ VE AKIL OYUNLARI EVİ AÇTI

Şanlıurfa’da satranç ve akıl oyunları evi açtı
26.01.2021 13:14
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her yaştan vatandaşın katılım sağlayabileceği satranç ve akıl oyunları evi açtı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Daire Başkanlığının özel bir alışveriş merkezi içerisinde her yaştan vatandaşın katılım sağlayabileceği satranç ve akıl oyunları evinin açılışı gerçekleştirildi. Satranç ve akıl oyunları evinde her yaştan vatandaş ve özellikle çocuklar satranç, dama ve mangala gibi zihin geliştiren oyunları oynayabiliyor.

Aileler, alışverişlerini yaparken çocuklar ise birbirinden öğretici oyunlar oynayarak nezih bir ortamda keyifli zaman geçiriyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra meclis üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar da açılışa katıldı. Satranç ve akıl oyunları evinin açılışında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, satranç zekayı geliştirme sanatıdır diyerek her bireyin kendini geliştirmesi gerektiğini belirtti. Beyazgül, “Şanlıurfalı gençlerin zekalarının gelişimine katkı sunacak bir alanı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Vatandaşlarımız burada satranç oynuyorlar. Satranç önemli bir oyun bunun yanında diğer akıl oyunlarını da burada bulabilecekler” dedi.

Çocuklarla satranç da oynayan Başkan Beyazgül ardından alışveriş merkezinin üst katında bulunan sanat atölyesini ziyaret ederek çocuklarla ebru yaptı. Alışveriş merkezine ebeveynleri ile gelerek satranç ve akıl oyunları evinde eğitici ve zihin açıcı oyunlar oynayan gençler bu alanı kitap okumak için de kullanabilecekler.

HABERLER  Karaköprü'de Narlık Caddesinde asfalt serim çalışmalarını tamamladı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.