enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Az Bulutlu
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Şanlıurfa’da silahlı çatışma ile ilgili 30 gözaltı

KAVGAYA KARIŞANLAR TEKER TEKER GÖZALTINA ALINDI

Şanlıurfa’da silahlı çatışma ile ilgili 30 gözaltı
03.02.2021 12:44
0
A+
A-

Şanlıurfa’da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı, döner bıçaklı, kamalı, bıçaklı ve silahlı kavgada 2 kişi yaralanırken 30 kişi ise gözaltına alındı. Kavga anı ise saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahallesi’ndeki İl Emniyet Müdürlüğü ek binası yanında yaşandı. Dün Eyyübiye ilçesindeki Eyüp Peygamber Caddesi ile Balıklıgöl önünde kavga eden grup, bugün Şanlıurfa Toptancılar Merkezi içerisinde yeniden karşılaştı.

Yaklaşık 40 kişinin karıştığı kavgada taraflar birbirlerine silahla ateş açarak döner bıçağı, kama, bıçak, taş ve sopa kullandı. İl Emniyet Müdürlüğü ek binası yanında yaşanan kavgaya hemen müdahale eden polisler, tarafları kısa sürede ayırdı. Kavgada 2 kişi yaralanırken 30 kişi de gözaltına alındı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kavgada kullanılan malzemeler şaşırttı
Olay yerinde ve çevredeki araçlarda arama yapan ekipler, aralarında döner bıçağı, kama, bıçak ve silahların da olduğu kavgada kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirdi.
Tarafların kavgası cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde tarafların birbirine saldırması ve silahlı çatışma anı ve mermilerden korunmaya çalışanlar yer alıyor.

HABERLER  Dijital ve teknoloji etkinliği bu yıl Urfa’da yapılıyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.