enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5338
EURO
34,9037
ALTIN
2.429,27
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Açık
33°C

Baydilli kadınlarla bir araya gelerek çiçek dağıttı

BAYDİLLİ KADINLARLA BİR ARAYA GELEREK ÇİÇEK DAĞITTI

Baydilli kadınlarla bir araya gelerek çiçek dağıttı
08.03.2021 09:59
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ’8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ vesilesiyle Karaköprü Belediyesi’nde çalışan kadın çalışanlarla bir araya gelerek kadınlar gününü kutladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kurumda çalışan kadın personeli unutmayarak bir araya geldi. Günün anlam ve önemi nedeniyle kadın çalışanlara karanfil ve çiçek hediye eden Başkan Baydilli, onların kadınlar gününü kutladı.

Kadınların hayatın her alanında yer alması gerektiğine belirten Baydilli, "Kadınlar okumalı ve bir yerlere gelmeli ki hem daha iyi çocuklar yetiştirsinler hem de toplumsal yaşamda bir statü sahibi olsunlar. Kadın personellerimiz gerçekten çalışkanlıklarıyla, özverileriyle bizim için çok değerlidir. Biz de sizinle bugün bir araya gelip hasbihal etmek ve kadınlar gününüzü kutlamak istedik" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli günün anısına kadın personele karanfil ve çiçek hediye ederken, kadın çalışanlarla hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERLER  Şanlıurfa'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.