enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4733
EURO
34,9494
ALTIN
2.436,73
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Osmanlı Mahallesinde ilk kepçe vuruldu

OSMANLI MAHALLESİNDE İLK KEPÇE VURULDU

Osmanlı Mahallesinde ilk kepçe vuruldu
13.03.2021 08:24
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde çarpık kentleşmenin yoğun olduğu Osmanlı Mahallesinde yeni yol yapım çalışmaları sürüyor.

Çarpık kentleşmenin yaygın olduğu Eyyübiye ilçesi Osmanlı Mahallesinde bin metrelik yol üzerinde bulunan yapılar Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ve büyükşehir belediyesi emlak ve istimlak daire başkanlığı ekiplerinin de çalışmaları neticesinde kamulaştırılarak yıkımına başlandı.

“Eyyübiye’nin tıkanan damarlarını bir bir açıyoruz”
Yıkım programında açıklama yapan Beyazgül, "Eyyübiye’nin tıkanan damarlarını bir bir açıyoruz. Eyyübiye’ye bugüne kadar yaptığımız yatırımların toplamı 140 milyon TL Eyyübiye’de kentsel dönüşümü yapmamız gerekiyor.

Tapu sorununu çözmemiz gerekmektedir. Şanlıurfa’yı baştan aşağı güzelleştirmek için meydanlar açıyoruz.

Yeni yollar açmak bütün işlerden daha zordur. Bir yandan yaparken diğer yandan da yıkım işlemlerini gerçekleştiriyorsunuz.

Yıkımı yapmadan şehri yeniden inşa etmek mümkün olmuyor. Şehirler ruhumuzun, gönüllerimizin yansımasıdır” diye konuştu.

HABERLER  Briketçiler sitesi ile ilgili iddialara yanıt!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.