enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
25°C
Şanlıurfa
25°C
Açık
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Anne Şenyaşar Urfa Adliyesi Önünde Gözaltına Alındı

Suruç’ta yaşanan kavgada eşini ve 2 oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar, Şanlıurfa Adliyesi önünde adalet nöbeti sırasında gözaltına alındı.

Anne Şenyaşar Urfa Adliyesi Önünde Gözaltına Alındı
16.03.2021 22:18
0
A+
A-
Suruç’ta yaşanan kavgada eşini ve 2 oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar, Şanlıurfa Adliyesi önünde adalet nöbeti sırasında gözaltına alındı.

2018 yılında Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde seçim çalışmaları sırasında çıkan silahlı kavgada 2 oğlu ve eşini kaybeden, 1 oğlu da hapishanede olan Emine Şenyaşar, Şanlıurfa Adliyesi önünde ‘Adalet’ nöbetindeyken gözaltına alındı.

Ne Olmuştu?

2018 yılında seçim çalışmalarısırasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın korumaları ve yakınları ile Şenyaşar ailesi arasında silahlı kavga çıkmıştı. Çıkan silahlı kavgada esnaf Hacı Esvet Şenyaşar, oğulları Adil ve Celal Şenyaşar, vekilin ağabeyi Mehmet Şah Yıldız hayatını kaybetmişti.

Şenyaşar

8 kişinin yaralandığı olayın ardından Fadıl Şenyaşar ile 2019 yılında AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın ağabeyi Enver Yıldız tutuklanmıştı.

Anne Emine Şenyaşar Neden Gözaltına Alındı

Olayda 2 oğlu ve eşini kaybeden, 1 oğlu da hapishanede olan Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar, bir hafta önce Şanlıurfa Adliyesi önünde ‘adalet’ talebiyle oturma eylemi başlattı. Anne Emine Şenyaşar, oturma eyleminin 7’nci gününde polis tarafından ‘kamu görevlisine hakaret ettiği’ iddiasıyla gözaltına alındı.

Şenyaşar

HABERLER  Şanlıurfa’da teknoloji şenliği düzenlendi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.