enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

“Seslerin Rengi Projesi” Şanlıurfa’dan öğretmen ve öğrenciler yer alıyor

Hakkari Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri, “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamında, kişisel gelişimlerini ve sosyal etkileşimlerini sağlamak amacıyla, sanatsal etkinlikleri büyük ilgi gördü.

“Seslerin Rengi Projesi” Şanlıurfa’dan öğretmen ve öğrenciler yer alıyor
21.03.2021 12:52
0
A+
A-
Hakkari Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri, “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamında, kişisel gelişimlerini ve sosyal etkileşimlerini sağlamak amacıyla, sanatsal etkinlikleri büyük ilgi gördü.


Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesiyle” meslek liselerinin öğretmen ve öğrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerin yanında sosyal ve kültürel yönden de gelişimlerini amaçladıklarını ifade ederek, “Sanatsal alanlarda edindikleri yeni kazanımlarını mesleki alanlarına yansıtılmasını hedefliyoruz.

Meslek liselerimizin bizleri, güzel sonuçlara ulaştıracaklarına dair inancım tamdır. Çalışmalarda yer alan tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilere başarılar diliyorum. Okulların Erasmus ve eTwinning proje faaliyetlerine ilgi ve katılımlarının memnuniyet vericidir. Bu projelerden biri olan ve eTwinning çatısı altında oluşturulan “Seslerin Rengi” adlı proje, 10 farklı şehirden okulun bir araya gelmesiyle başlatılan bir projedir.

Güzel Sanatlar Lisesi, müzik öğretmeni Elif Şare’nin kuruculuğunu üstlendiği, Hakkâri Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Fulya Saçılık’ın ise kurucu ortağı olduğu “Seslerin Rengi Projesi” etkinlikler ve ortaya çıkardığı ürünlerle kendini Türkiye’nin birçok şehrine tanıttı” dedi.


Projenin kurucusu Elif Şare, “Projede, Yalova, Manavgat, Çankırı, Muğla, Bilecik, Balıkesir, Gaziantep ve Şanlıurfa‘dan öğretmen ve öğrenciler yer alıyor. Temel amaç farklı kültürlerden insanları evrensel niteliği olan müzik alanında birleştirmek.

Büyük çaba ve işbirliği halinde yürüttüğümüz projede, farklı şehirlerden katılım sağlayan öğrenciler hep birlikte müziğin alan ve teorik kısmını öğreniyor, enstrümanların sesleriyle müziğin sonsuz dünyasında keşfe çıkıyorlar. Öğrencilerimizin kültürel ufku genişliyor ve hayata farklı bakış açıları ile bakabiliyorlar” şeklinde konuştu.

HABERLER  ŞBB Başkanı: Bizim bu şehre yaptıklarımız bir akciğer naklidir
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.