enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da Ekipler mahsur kalan kediyi kurtarmak için seferber oldu

EKİPLER MAHSUR KALAN KEDİYİ KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Şanlıurfa’da Ekipler mahsur kalan kediyi kurtarmak için seferber oldu
31.03.2021 12:59
0
A+
A-

Şanlıurfa’da bir kedinin sinemanın çatısında mahsur kaldığını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerini çağırarak kedinin kurtarılmasını bekledi.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yusufpaşa Mahallesi’nde bir sinema salonunun çatısında bir kedinin mahsur kaldığını gören Öznur Akbulak isimli vatandaş, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine kedinin mahsur kaldığı adrese giden itfaiye ekipleri, çalışma başlattı. Kedinin bulunduğu çatıya ulaşmak için okulun penceresinden sinema salonun çatısına merdiven dayayan ekipler, yukarı çıktı. Ekipler, pandemiden dolayı kapalı olan sinema salonunun çatısındaki kapağı açarak kedinin kurtulmasını sağladı.

Kedinin kurtarılması için ekiplere haber veren Öznur Akbulak, “Biz buradan tesadüfen geçiyorduk, kedinin sesini duydum. Ben de buradaki esnafa kedinin orada mahsur kaldığını söyledim. Onlar da kedini çok uzun bir süredir burada kaldığını söyledi. Yan tarafta okul var. Buradan geçen öğretmenler, turistler ve esnafın da dikkatini çekti. Ben de itfaiyeyi aradım ve beraber burada kedinin kurtarılmasını bekledik ve ekipler kediyi mahsur kaldığı yerden kurtardı” ifadelerini kullandı.

Okulun güvenliğinden sorumlu olan Mahmut Demir ise “Bu kedinin yaklaşık bir aydır bu çatıda mahsur kaldığını düşünüyorum. Vatandaşlar ve esnaf kedinin orada mahsur kaldığını söyledi. Biz de ellimizden geleni yamaya çalıştık. İtfaiyeyi aradık. Kedi çatıda kaldığı zaman boyunca beslenme ihtiyacını kuş yiyerek karşılamış” diye konuştu.

Ekipler tarafından kurtarılan kedinin bölgede gezdiği gözlendi.

HABERLER  Hırsızlar DSİ'nin tel örgülerine dadandı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.