enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3920
EURO
34,7866
ALTIN
2.434,96
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
29°C
Şanlıurfa
29°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
24°C

Suruç’ta sahibinin elinden kaçan at, arabasıyla araçlara zarar verdi

Suruç’ta sahibinin elinden kaçan at, arabasıyla araçlara zarar verdi

Suruç’ta sahibinin elinden kaçan at, arabasıyla araçlara zarar verdi
23.07.2023 22:50
0
A+
A-

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yük taşımacılığında kullanılan at arabası, sahibinin kontrolünden çıkarak park halindeki çok sayıda araca zarar verdi.

WhatsApp Image 2023 07 20 at 11.59.02 1

Edinilen bilgiye göre olay, Suruç ilçesine bağlı Barış Mahallesinde meydana geldi. Yük taşımacılığında kullanılan at, aniden sahibi Mehmet Ö.’nün kontrolünden çıkarak arkasına bağlı olan araba ile caddede koşmaya başladı. Dar cadde ve sokaklarda hızla koşan at, arkasındaki araba ile park halindeki çok sayıda araca zarar verdi. Uzun bir süre cadde ve sokaklarda koşmaya devam eden at, duyarlı vatandaşlar tarafından yakalanarak kontrol altına alındı.

“Baktım karşıdan bir at geliyor”

Atın önüne geçerek güçlükle durdurduklarını belirten vatandaşlardan Mehmet Durmaz, “Baktım ilerden hızla bir at geliyor. Arkadaşlarla önün kesip, etrafını sardık. Son anda tuttuk. Tutmasaydık, daha çok sayıda araca çarpacaktı. Buna da şükür” diye konuştu.

WhatsApp Image 2023 07 20 at 11.58.20 1

Öte yandan, at sahibi Mehmet Ö.’nün, atı yeni aldığı öğrenildi.

HABERLER  Siverek'te JASAT, şüpheliyi suçüstü yakaladı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.