enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0225
ALTIN
2.326,63
BIST
9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Şanlıurfa’da 104 emekli amirale tepkiler sürüyor

ŞANLIURFA’DA 104 AMİRALLE TEPKİLER SÜRÜYOR

Şanlıurfa’da 104 emekli amirale tepkiler sürüyor
06.04.2021 16:16
0
A+
A-

Şanlıurfa’daki sivil toplum kuruluşları (STK), 104 emekli amiralin bildirisine yaptığı açıklama ile tepki gösterdi.

Gece yarısı bir bildiri yayımlayan 104 emekli amirale tepkiler sürüyor. Şanlıurfa’da sivil toplum kuruluşları (STK) adına açıklama yapan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade, millet iradesinin yanında olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün yaptığı açıklamalar sonrası yurt genelinde her kesimden tepkiler sürüyor. Emekli amiraller tarafından yayımlanan bildiri kınanmaya devam ediyor. Asrın İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şubesinde bugün birçok STK temsilcisi bir araya gelerek bildiriyi kınadı. Ortak basın açıklamasını STK’lar adına TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Sadık Sade yaptı.

Sade açıklamasında, “Egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunun idrakine varamayan, milletin iradesini hor görme hadsizliği gösteren 104 emekli amirale ve onun gibi düşünenlere bizim de birkaç çift lafımız var. Milletimiz ‘yüce Türk milleti’ diye başlayan ancak devamında bu milleti perişan etme kastıyla ve darbe imasıyla kaleme alınan bu tip bildirilere pabuç bırakmamıştır, bırakmayacaktır. Bu bildiri metninin bu ülkenin mürekkebiyle yazılmadığından eminiz. Laboratuvarlarda üretilmiş, planlı ve dış mihrakların desteklediği gün gibi aşikar olan bu tip bildiriler, imza atanları ve onaylayanları küçültmekten öteye geçemez. Bu memleketin insanları, ülkemizi yok etmeye çalışan harici düşmanların, dahildeki taşeronlarına itibar etmemektedir.

Ülkemiz bin bir türlü badireden geçerken sosyal tesislerde kadeh tokuşturan ve üç maymunu oynayan içi geçmişlerin, bu ülkenin istikbali ile ilgili konularda yapacakları tek şey haddini bilmek ve susmaktır. Aziz milletimize ve yöneticilerimize kendi akıllarınca ayar vermeye çalışanlar öncelikle şunu bilmelidirler ki bu milletin sizin kokuşmuş fikirlerinize ihtiyacı yoktur. Hala öğrenemediyseniz bir kez daha dinleyin.

Bu memleketin sahibi bu millettir. Bu memleketin mayası sağlamdır. Bizden gibi görünen ancak ipi başkalarının elinde olan hiçbir kimse ve hiçbir hareket başarıya ulaşamayacaktır. Sinirlerimizi test etmeyin. Bu şanlı millet o rütbeleri verdiği gibi almasını da bilir” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Akçakale eski kaymakamı tutuklandı!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.