enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
26°C
Şanlıurfa
26°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Akçakale kırsalında kilitli parke

AKÇAKALE KIRSALINDA KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Akçakale kırsalında kilitli parke
14.04.2021 14:57
0
A+
A-

Mahalle toplantılarında kırsalda parke taşı müjdesi veren Yalçınkaya Seyitveren Kırsal Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.

Projelerini hayata geçiren Yalçınkaya üst yapı çalışmalarına da önem veriyor. Bu kapsamda merkez ve kırsal ayrımı yapılmaksızın iş makinaları üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ederken son olarak Yalçınkaya kırsal mahalleler için sözünü verdiği parke taşı çalışmalarını da başlattı.

Daha önce mahalle toplantısında sözünü verdiği için çalışmalar ilk olarak Seyitveren Mahallesi’nde başladı. Yalçınkaya da beraberinde Mahalle Muhtarı İsmail Şahin ile beraber çalışmaları yerinde denetledi ve kendisi de parke taşı döşedi.

Çalışmalara dair açıklamalarda bulunan Yalçınkaya “Yıllardır hem çamurla hem toprakla hem tozla boğuşan bir köyümüz. Hazırlıklarımızı yaptık, çalışmaya başladık. Parke taşını döşüyoruz. Burası mükemmel bir yer olacak. Bu gayretle gece gündüz demeden arkadaşlarımızın hizmetinde çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki zaman içerisinde büyük köylerimizin hepsine ulaşmayı hedefliyoruz. Bu hizmetlerin buradaki kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Hakk’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Seyitveren Mahalle Muhtarı Şahin, çalışmalarından dolayı Yalçınkaya’ya teşekkür etti.

HABERLER  Şanlıurfaspor yönetiminden Baydilli’ye teşekkür ziyareti
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.