enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
20°C
Şanlıurfa
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
26°C

Beyazgül Viranşehir’deki çalışmaları yerinde inceledi

BEYAZGÜL VİRANŞEHİR’DEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Beyazgül Viranşehir’deki çalışmaları yerinde inceledi
14.04.2021 15:00
0
A+
A-

Beyazgül, Başkan Salih Ekinci ile birlikte Hazreti Eyyüp Peygamber ile eşi Rahime Hatun ve Elyasa Peygamber’in kabrinin de bulunduğu kent merkezine yaklaşık 90 kilometre uzaklıktaki Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, Viranşehir Kent Parkı ve gençlik merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Sabahın erken saatlerinde Viranşehir ilçesine giderek Belediye Başkanı Salih Ekinci ile bir araya gelen Beyazgül ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Eyüp Nebi Külliyesi ve o bölgede yapılan sabır evlerini inceledi.

Beyazgül, Başkan Salih Ekinci ve beraberindekiler Hazreti Eyüp peygamber, Hazreti İlyas ve Hazreti Rahime’nin türbesini ziyaret ederek dua da ettikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Kent Parkına geçerek parktaki vatandaşlarla sohbet etti.

Viranşehir’de gençler ve kadınların hizmetine sunulan Viranşehir gençlik merkezini de ziyaret eden Beyazgül çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevinçlerine ortak oldu. Kurslara katılan vatandaşlarla da sohbet ederek gitar kursunda eğitim gören gençlerin söylediği türküye kulak verdi.

Ziyareti sırasında eksikleri anında tespit ederek gerekli talimatları veren Beyazgül 13 ilçeye eşit hizmet anlayışıyla çalışmaya edeceklerinin altını çizdi.

HABERLER  Serbest piyasada altın fiyatları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.