enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Karaköprü’de bir caminin daha temeli atıldı

KARAKÖPRÜ’DE BİR CAMİNİN DAHA TEMELİ ATILDI

Karaköprü’de bir caminin daha temeli atıldı
15.04.2021 14:58
0
A+
A-

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Doğukent Mahallesinde hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılacak olan caminin temel atma törenine katıldı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Doğukent Mahallesinde Cami ihtiyacını karşılamak üzere hayırsever iş insanları Mehmet ve İbrahim Öncel tarafından yapılacak olan caminin temel atma törenine katıldı.

Baydilli temel atma töreninde vatandaşlarla buluşurken, cami yapılması için katkı sunan kişilere teşekkür etti. Vatandaşlarla birlikte caminin temelini atan Baydilli, caminin kısa bir süre sonra tamamlanıp hizmete sunulmasını diledi.

Baydilli temel atma töreninde, "11 ayın sultanı Ramazan ayında böyle bir hayra vesile olan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Burada caminin tamamlanmasıyla Doğukent Mahallemizde bu bölgede önemli bir eksiklik giderilecek.

Biz hayırseverlerimizin de destekleriyle ilçemizde gerekli yerlerde yeni camiler inşa edip vatandaşlarımızın ibadetlerini kolay bir şekilde evlerine yakın bir camide yapmasını sağlamaya çalışıyoruz. Allah bu camimizin bir an önce tamamlanarak ibadete açılmasını nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Baydilli, temel atma töreninde vatandaşlarla bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi.

HABERLER  Şanlıurfa’da toz bulutu hayatı olumsuz etkiledi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.