enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
ALTIN
2.324,71
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Vali Erin Resulayn ve Hilvan’da incelemelerde bulundu

VALİ ERİN RESULAYN VE HİLVAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Erin Resulayn ve Hilvan’da incelemelerde bulundu
15.04.2021 15:00
0
A+
A-

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Barış Pınarı Harekatı ile huzur ve güven ortamının hakim olduğu bölgede görev yapan Jandarma birliklerinin kullanımı için inşa edilmeye başlanan tesislerde incelemelerde bulundu.

Resulayn’a bağlı Mebruka bölgesinde inşa edilen jandarma tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Erin, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Buradaki incelemelerinin ardından Hilvan ilçesine geçen Vali Erin, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile bir araya geldi.

İlçedeki temaslarına bir vatandaşın evine konuk olarak devam eden Vali Erin, konuk olduğu evde çocuklarla sohbet ederek onlara oyuncaklar hediye etti. Ev sahibi Sedat Şımarık’ın daveti üzerine gerçekleşen ziyarette Vali Erin’e, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da eşlik etti.

HABERLER  Şanlıurfa'da Sağukta Kalan Yabani Hayvanlar Unutulmadı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.