enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3862
EURO
35,1212
ALTIN
2.325,46
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Haliliye’deki spor kompleksinde hummalı çalışma sürüyor

AHMET YESEVİ SPOR KOMPLEKSİ PROJESİNDE İNCELEME

Haliliye’deki spor kompleksinde hummalı çalışma sürüyor
19.04.2021 11:05
0
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ahmet Yesevi Mahallesinde yapımına başlanılan ve çalışmaların hummalı bir şekilde sürdüğü semt pazarı ve spor kompleksi projesinin inşaatında inceleme yaptı.

Canpolat’ın projeleri arasında yer alan ve geçtiğimiz aylarda ihalesi tamamlanan Ahmet Yesevi Mahallesi için planlanan semt pazarı ve spor kompleksi projesinin inşaat çalışmaları başladı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün de içinde yer aldığı Ahmet Yesevi Spor Kompleksi Projesinin inşaat çalışmalarını Canpolat, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ve teknik ekiple birlikte inceledi. Çalışmalara ilişkin bilgi alan Canpolat, bölgede bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.

Ahmet Yesevi Mahallesi sakinlerine semt pazarı sözü verdiğini ifade eden Canpolat, yürütülen çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Ahmet Yesevi Mahallemize bir sözümüz vardı. Buraya çok güzel bir yeşil alan ve aynı zamanda semt pazarı yapacaktık. Yapımına başladık. Alt kısmını sosyal yardım işleri olarak dizayn ediyoruz. Şu anda semt pazarımızın temeli hazır. İlgili arkadaşlarımız burada çalışıyor.

Tüm mahallerimizde ve Haliliye’mizin her noktasında gerek parklarda, gerekse sokaklarda fen işleri, gerekse bu şekildeki çalışmalarımız ile semt pazarlarımız ve pazar yerlerimiz hızlı ve hummalı bir şekilde yükselmeye devam ediyor.

Elimizden gelen tüm gayretle birlikte Haliliye’mizi güzelleştirmeye söz verdiğimiz gibi sahalarda olmaya devam ediyoruz. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

Canpolat, açıklamalarının ardından alanda incelemelerini devam ettirdi.

HABERLER  AÇIKSU CADDESİNDE GECE-GÜNDÜZ MESAİSİ
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.