enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3366
EURO
35,1920
ALTIN
2.247,61
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Yağmurlu
15°C
Şanlıurfa
15°C
Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Gök Gürültülü
14°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
14°C

Şanlıurfa’da İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırıları protesto edildi

ŞANLIURFA’DA İSRAİL’İN MESCİD-İ AKSA’YA SALDIRILARI PROTESTO EDİLDİ

Şanlıurfa’da İsrail’in Mescid-i Aksa’ya saldırıları protesto edildi
10.05.2021 23:06
0
A+
A-

Şanlıurfa’da Balıklıgöl platosu içerisinde toplanan vatandaşlar İsrail’in Mescid-i Aksaya saldırmasını protesto etti.

İsrail’in Doğu Kudüs’teki Filistinlilere ve Mescid-i Aksa’ya saldırıları Şanlıurfa’da tarihi Balıklıgöl platosu içerisinde protesto edildi.

Göstericiler sık sık "Canımız, kanımız sana feda olsun Kudüs’e" ve "Kınamak yetmez ordular Kudüs’e" gibi sloganlar attı.

Açıklamada, “Mescid-i Aksa’dan yükselen yardım çığlıkları yine karşılık bulmadı. Ümmet Ramazan’ın son günlerini yaşadığı bu günlerdeKudüs için Mescid-i Aksa için gözyaşı döktü.

İsrail denen bu işgalci varlık 1948’den bu yana katliam yapmayı kendine adet edinmiştir. Onlar Filistin topraklarında olduğu sürece bu katliamlar devam edecektir.

Dolayısıyla 75 yıldır devam eden bu işgal bugüne kadar kınama açıklamaları ile son bulmadı bundan sonrada son bulmayacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Toplanan grup açıklamanın ardından sloganlar atarak dağıldı.

HABERLER  TBMM'de bu hafta 4. Yargı Paketi görüşülecek
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.