enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Haliliye’de yeni parklarda çalışmalar tam hız sürüyor

HALİLİYE’DE YENİ PARKLARDA ÇALIŞMALAR TAM HIZ SÜRÜYOR

Haliliye’de yeni parklarda çalışmalar tam hız sürüyor
24.05.2021 15:00
0
A+
A-

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerinde 2 yeni parkı hizmete sunmak amacıyla çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi, daha yeşil bir ilçe parolası ile ilçeye yeni yeşil alan kazandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallelerinde iki yeni park yapım çalışması başlattı.

İlk olarak Devteşti mahallesinde toplamda 5 bin metrekare alan üzerine park yapımı çalışmalarına başlayan ekipler, diğer taraftan da Ahmet Yesevi mahallesindeki 4 bin metrekare alanda çalışmalara başladı.

Ekipler, yeni parklarda toprak serimi, bordür döşemesi ve çevre düzenlemesi işlemlerine devam ediyor. Yürütülen çalışmaların ardından yeni parklarda ışıklandırma ve mevsim şartlarına uygun yeşillendirme çalışmalarına başlanacak.

Devteşti ve Ahmet Yesevi Mahallesinde devam eden yeni park çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri ise Başkan Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine teşekkürlerini iletti.

HABERLER  Şanlıurfa’da sağlık çalışanlarının zorlu mesaisi
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.