enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Chp heyetinden Deva Partisine ziyaret

Cumhuriyet Halk (CHP) Partisi Şanlıurfa heyeti Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret ederek iki saate yakın görüştü.

Chp heyetinden Deva Partisine ziyaret
05.06.2021 12:08
0
A+
A-
Cumhuriyet Halk (CHP) Partisi Şanlıurfa heyeti Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret ederek iki saate yakın görüştü.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Çıdır, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve CHP Yönetim Kurulu Üyeleri DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Yaklaşık iki saat süren görüşmede Şanlıurfa’nın sorunları ve çözüm önerileri üzerine istişarelerde bulunuldu.

Milletvekili Aziz Aydınlık, DEVA Partisinin memlekete hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti: “Bizler yerel de sık sık bir araya gelmeli ve muhalefet olarak şehrimizin hak ettiği şekilde yönetilmesi için çaba sarf etmeliyiz. Bu görüşmelerde parti kimliği bir tarafa bırakılmalı ve memleket milliyetçiliği ön plana çıkmalıdır. Ben bu şehre milletvekili seçildiğim gece şunu söyledim. ‘Bu vakitten sonra ben CHP Şanlıurfa Milletvekili değil, sadece Şanlıurfa Milletvekiliyim’ dedim. Hala da aynı düşüncedeyim. Bu nedenle şehir için bir şeyler yapma çabasında olan bizler bir arada olmalı ve her platformda şehrimizi konuşmalıyız” dedi.

CHP İl Başkanı Hayrettin Çıdır ise; daha evvel hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini ve iadeyi ziyaret kabul ettiklerini belirterek bu kez Milletvekilimiz ile birlikte sizleri ziyaret edelim istedik dedi ve şunları kaydetti: “Son dönemlerde ülkede ve şehrimizde yaşananlar hepimizin malumudur. Bu düzene dur demenin, bu kötü gidişata dur demenin yolu ise sadece sandıktır. Bizler seçim sürecine girildiğinde sandıklarımıza sahi çıkacağız ve bunu şehir için hep birlikte yapacağız. Yapacağız ki şehrimiz kazansın, memleketlimizin hür iradesi sandığa yansısın” dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz ise konuşmasında şunlara değindi: “Bizler insan haklarının söz konusu olduğu her platformda olmaya varız diyerek bu yola çıktık. Ve bunu yaparken şucu bucu diye ayırmadan, kimliğine bakmaksızın hür iradelerimizi ve fikirlerimizi ortaya koyabilmek için ve en önemlisi de sorunlara DEVA olabilmek için bu yola girdik. Bugün gerçekleşen samimi ve sıcak ziyaret bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Partimiz adına bu ziyaret için CHP heyetine içtenlikle teşekkür ederim” dedi.

HABERLER  DEVA Partisi Viranşehir ilçe başkanı istifa etti
Aydınlık soru önergesi verecek

DEVA Partisi İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Av. İbrahim Asoğlu’nun; “sizler bizim meclisteki sesimizsiniz. Bu nedenle bu kez gençlerin sesi olmanızı istiyoruz. Şanlıurfa Belediyelerinde işe alımlar nasıl yapılıyor? Kaç kişi çalışıyor, bu alımlar neye göre belirleniyor? Demesi üzerine Vekil Aziz Aydınlık Pazartesi ilk iş İçişleri Bakanına sorulmak üzere soru önergesi hazırlayıp vereceğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.