enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5435
EURO
34,8563
ALTIN
2.436,22
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
33°C
Şanlıurfa
33°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
33°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C
Cuma Çok Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C

Şanlıurfa’da Güvercinler Filistin şehitleri için gökyüzüne salındı

ŞANLIURFA’DA GÜVERCİNLER, FİLİSTİN ŞEHİTLERİ İÇİN GÖKYÜZÜNE SALINDI

Şanlıurfa’da Güvercinler Filistin şehitleri için gökyüzüne salındı
08.06.2021 10:54
0
A+
A-

Şanlıurfa’da, Filistin’de şehit olan Müslümanlar için, sivil toplum kuruluşları öncülüğünde düzenlenen etkinlikle yüzlerce güvercin gökyüzüne salıverildi.

Kuş besleme alışkanlığının yoğun olduğu kentlerin başında gelen Şanlıurfa’da ’güvercin döküşü’ etkinliği düzenlendi. Sivil toplum kuruluşları (STK) öncülüğünde Topçu Meydanı’nda düzenlenen etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dini sohbet ile başladı.

Ardından güvercin severler tarafından kafeslerle meydanda kurulan çadır önüne getirilen yüzlerce güvercin, Kudüs’ün özgürlüğü ve şehit olan Filistinliler anısına gökyüzüne salıverildi. Yüzlerce güvercinin bir anda salıverildiği gökyüzünde görsel şölen oluştu.

Filistinli şehitler ve Kudüs’ün özgürlüğü adına güvercinleri gökyüzüne saldıklarını belirten Mersavi Aşireti Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı, “Burada kurulan Filistin’e destek çadırında her gün Şanlıurfa’daki bir STK görev alıyor.

Bugün de bizler burada Filistin’in, Kudüs’ün özgürlüğü için şehit olan kardeşlerimizin anısına güvercinleri gökyüzüne salıveriyoruz. Bizler İslam birliğini savunuyoruz. İnşallah bir an önce Filistin özgürlüğüne kavuşur” ifadelerini kullandı.

HABERLER  Haliliye’de okulları dezenfekte ediyor
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.