enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
ALTIN
2.311,98
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
22°C
Şanlıurfa
22°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
27°C

Şanlıurfa’da sinek ve haşerelerle kesintisiz mücadele sürüyor

ŞANLIURFA’DA VEKTÖRLE KESİNTİSİZ MÜCADELE

Şanlıurfa’da sinek ve haşerelerle kesintisiz mücadele sürüyor
10.06.2021 14:29
0
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, korona virüs ile mücadelenin yanı sıra toplum sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı da kent genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, kent genelinde vektörle mücadelesine ara vermiyor. Ekipler, sulama kanalları, fosseptikler, rögarlar, park ve bahçelerde ilaçlama çalışması yaparak vatandaşların sağlığını ön planda tutuyor.

13 ilçe 40 farklı noktada vektörle mücadele
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte su birikintilerinde üremeye başlayan sivrisinek başta olmak üzere karasinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 106 personel, 32 araç, 6 arazöz ve 4 traktör ile vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirebilmeleri için ilaçlama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 13 ilçede 40 farklı noktada vektörle mücadele kapsamında çalışma yapıyor. Yapılan çalışmalarla insanlara zararı olan canlıların çoğalmalarının ilaçlama çalışmalarıyla engellenip bertaraf edilmesi amaçlanıyor.

HABERLER  Şanlıurfa'da Mahallelinin bağımlılarla başı dertte
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.