enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,4936
EURO
34,9335
ALTIN
2.432,00
BIST
9.790,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Az Bulutlu
33°C
Şanlıurfa
33°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
34°C
Cumartesi Az Bulutlu
33°C
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Karaman’da kendisini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli Şanlıurfa’da yakalandı

Karaman’da telefonda kendisini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen şüpheli Şanlıurfa’da yakalandı.

Karaman’da kendisini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan şüpheli Şanlıurfa’da yakalandı
01.07.2021 10:27
0
A+
A-
Karaman’da telefonda kendisini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen şüpheli Şanlıurfa’da yakalandı.

Karaman’da 13 Haziran’da kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, yaşlı bir çifti arayarak kimlik bilgilerinin ve banka hesaplarının terör örgütleri tarafından ele geçirildiğini söyledi.

Paranın hemen bankadan çekilmesi gerektiğini belirterek yaşlı çifti bankaya gönderen şüpheli, çiftin bankada bulunan 13 bin avro ve 29 bin lirasını çektirdikten sonra parayı bir poşete koyup evlerine gelen ve “vatan – bayrak” parolasını söyleyen görevliye teslim etmesini söyledi.

Çift bir süre sonra kapıya gelip parolayı söyleyen dolandırıcıya para dolu poşeti verdi.

Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan çift polise başvurdu. Kısa sürede verilen adrese geçen ve çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelinin benzer suçlardan kaydı olan M.Y. olduğunu tespit etti.

Şüpheli M.Y, Karaman Emniyet Müdürlüğü ve Şanlıurfa Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile yapılan operasyonda Akçakale’de yakalandı.

Karaman’da adliyeye sevk edilen M.Y, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

HABERLER  Şanlıurfa'da yangın!
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.