enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Parçalı Bulutlu
26°C
Şanlıurfa
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
32°C

Deva Partisi Şanlıurfa’da Mahalle temsilcilerini belirlemeye devam ediyor

Deva Partisi Şanlıurfa’da Mahalle temsilcilerini belirlemeye devam ediyor
03.07.2021 09:33
0
A+
A-
DEVA Partisi Eyyübiye ilçe teşkilatında Eyyübiye’ye bağlı mahalleler için mahalle temsilcileri belirlenerek yetki belgeleri verildi.

Eyyübiye ilçe başkanlığında gerçekleşen programa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe teşkilatı ve çok sayıda gönüllü katıldı.

Bir konuşma yapan İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz: “Partimize mahalle temsilcisi olarak katılan tüm arkadaşlarımızla yeni bir güç, yeni bir dinamizm ile yola devam ediyoruz. Hiçbir engel tanımıyoruz. Engeller sadece zihinlerdedir diyoruz. Dolayısıyla partimizin de tüzüğünde yer aldığı üzere bütün kademelerde hiçbir engel tanımayan arkadaşlarımızla Eyyübiye’ye DEVA olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki onların çalışmaları bizlere güç katacaktır. Onlar temsilcisi oldukları mahallelerin sorunlarını ilçemize, ilçemizde bizlere aktaracaktır. Böylelikle de hep birlikte şehrimize DEVA olmaya çalışacağız. Siyaset özünde bir ekip işidir. Başarılı olmanın yolu da doğru bir teşkilatlanmadan geçer. Bizler de Şanlıurfa’da her geçen gün teşkilatlanmamızı tamamlıyor ve hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. ” dedi.

İlçe Başkanı Mahmut İbrahimoğlu Eyyübiye ilçesi Şanlıurfa’ya düşen son mavi damlaydı diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Eyyübiye ilçesi ilimiz açısından büyük önem arz eden bir ilçe olup, çocuk ve genç sayısı bakımından ilimizin en kalabalık ilçesi olmakla beraber, sosyo ekonomik yapısı ile de maalesef 3 merkez ilçemiz içerisinde son sırada bulunmaktadır. Halkın büyük çoğunluğu maalesef geçici tarım işçisi olarak çalışmakta, sadece mevsimle sınırlı bu çalışma sistemi ile yıllık geçimini sağlamaktadır. Çarpık kentleşmenin ve gecekondu kültürünün en fazla olduğu ilçemizin sorunları bu kısacık konuşmada saymakla bitecek gibi değildir.

İlçemizin dertlerini de biliyoruz, DEVA’sını da. Biz bu yüzden DEVA olmaya geldik. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz İlçemiz mahalle temsilcilerine yetki belgelerini verirken aslında onların omuzlarına büyük bir sorumluluk bırakıyoruz. Diyoruz ki; çalınmadık ve DEVA’nın anlatılmadığı tek bir kapı kalmayacak. Bugün burada yetki belgelerini alan tüm arkadaşlarımı yönetim kurulum adına tebrik ediyor, görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Siz katılım gösteren başta il başkanım olmak üzere tüm davetlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ve son cümle olarak diyoruz ki; Eyyübiye’nin DEVA’sı hazır, Şanlıurfa’nın DEVA’sı hazır” dedi.

HABERLER  HÜDA PAR Suruç İlçe Başkanı Yılmazoğlu Kaymakam Aktaş'ı ziyaret etti

Konuşmalar sonrasında yeni mahalle temsilcilerine ve engel tanımayan engelli mahalle temsilcilerine yetki belgeleri İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut İbrahimoğlu ve Eyyübiye İlçe Koordinatörü Bilal Ağadayı tarafından beraber takdim edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.