enflasyon emeklilik ötv döviz akp chp mhp
DOLAR
32,5706
EURO
34,7604
ALTIN
2.491,29
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Şanlıurfa
Açık
27°C
Şanlıurfa
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
30°C

Eyyübiye’de doğalgaz çalışmaları aralıksız sürüyor

Eyyübiye’de doğalgaz çalışmaları aralıksız sürüyor
12.07.2021 15:34
0
A+
A-
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, doğalgaz çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiği alanları inceleyip, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, doğalgaz çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği alanlarda incelemelerde bulunup, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Eyyübiye’yi doğalgazla buluşturmak için yoğun çaba harcayan ve çabalarının meyvesini alarak ilk etapta 5 mahallede doğalgaz çalışmalarının başlamasını sağlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahallelerde süren çalışmaları yerinde incelemeye ve bölge sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Hayati Harrani mahallesine geçen ve burada Mahalle Muhtarı Fethi Kaya ile birlikte hem mahalleyi hem de doğalgaz çalışmalarının olduğu alanları gezen Başkan Kuş, vatandaşlarla da sıcak diyaloglar kurup, doğalgaz çalışmalarının daha da hız kazanması için vatandaşları abonelik yapmaya davet etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan ve memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kuş,” Bizler sizlere hizmetkar olmaya geldik. Bunun için de gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Eyyübiye için gece gündüz demeden çalıştıklarının altını çizen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Hayati Harrani Mahallemizdeyiz. Burada doğalgaz çalışmalarının hummalı bir şekilde çalıştığına şahitlik ediyoruz. Ben  buradan Hayati Harrani, Ruha, Süleymanşah, Eyyüpkent ve Asya mahalle sakinlerinden bir an önce abonelik işlemlerini tamamlamalarını istirham ediyorum.  İnşallah bir ay sonra bizi misafir edecek vatandaşımızın evinde ilk doğalgazdan kahvemizi içeceğiz ve doğalgazı Eyyübiye ile buluşturmuş olacağız. Aksa Doğalgaz yetkililerinden almış olduğumuz verilere göre hızlı bir şekilde abonelik işlemleri tamamlanıyor ama vatandaşlarımızın daha hızlı bir şekilde abonelik işlemlerini yapmaları gerekiyor. Abonelik işlemleri geç bir şekilde ilerler ise doğalgaz evlere geç bir şekilde ulaşmış olacak. Şu anda Mahalle muhtarımız ile sokak sokak geziyoruz, inceleme yapıyoruz. Tabiri caizse mahallemiz şantiye alanına dönmüş durumda. Tekrar doğalgaz Eyyübiye’me hayırlı olsun inşallah.” Dedi.

HABERLER  DSİ Genel Müdürü Balta 2023 hedeflerini açıkladı

Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Fethi Kaya mahallede yürütülen tüm çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Hayati Harrani mahallemizi doğalgaza kavuşturan Başkanımız Mehmet Kuş’a şükranlarımızı sunuyorum. Ayrıca Aksa Doğalgaz Müdürümüze de teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızdan bir an önce doğalgaz abonelik işlemlerini yapmalarını istiyorum. Bir an önce mahallemiz doğalgaza kavuşsun. Bize önem gösteren bizi doğalgaza kavuşturan Başkanımıza mahalle sakinlerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.